ЗвездиНовинки

Дъщеричката на Чарлийз Терон иска тя да си намери приятел

Последната връзка на красивата Терон бе с Шон Пен. Дори тръгнаха слухове, че двойката се кани да се жени, макар Чарлийз да ги опроверга. Разделяйки се с Пен, тя се отдаде на отглеждането и възпитанието на двете си деца – Джексън и Огъст. Пет години вече Терон е сама и това сякаш дразни медиите.

HOLLYWOOD, CALIFORNIA – DECEMBER 11: Actor-producer Charlize Theron attends The Hollywood Reporter’s Power 100 Women in Entertainment at Milk Studios on December 11, 2019 in Hollywood, California. (Photo by Stefanie Keenan/Getty Images for The Hollywood Reporter)

 

В последното си интервю – за Дрю Баримор, Чарлийз сподели, че животът й е прекрасен и без да има мъж до себе си. „Мога да кажа, че не се чувствам самотна. Когато се появиха децата, се смениха и приоритетите. Да бъдеш родител е голяма, отговорна работа. В края на деня си лягам и си мисля, че не съм искала денят да протече по друг начин”, споделя Терон.

Но разказва, че дъщеричката й определено не мисли така. Даже напротив. Малката Огъст е убедена, че майка й има нужда от партньор.

„Преди два дни в колата, тя ми каза нещо от типа – Имаш нужда от приятел”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *