ЗвездиКиноНовинки

Дъщерята на Алекс Сърчаджиева и Ласкин върви уверено по техния път

София Ласкин, дъщерята на Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин,  ще участва в новата продукция на Яна Маринова. филмът е посветен на проблема за домашното насилие. 

След като преди половин година чаровната девойка работи с майка си по филма „Пакет Вечност“, сега ще се снима в „Игра на доверие“.

Филмът представя проблемите, пред които се изправят две поколения жени, изиграни от Яна Маринова и Луиза Григорова.

Това е филм за две различни епохи, майка и дъщеря, борещи се за спасение и самостоятелност – всяка поотделно и сами срещу всички. Любов, разбирателство, уважение, свобода на личния избор… Основите на здравото семейство, но какво става, когато се намесят его и контрол над другия?

Владимир Зомбори играе успял млад предприемач. „Идилията обаче се пропуква, когато той губи контрол върху желанията на съпругата си. Това сваля маската на добрите му намерения и разкрива друго безпощадно лице“, анонсират от екипа на заглавието.

Режисьор на „Игра на доверие“ е съпругът на Григорова Мартин Макариев. С него Маринова е работила по всички свои филми („Привличане“ и „Диви и щастливи“). Режисьорът този път ще бъде и копродуцент заедно с актрисата. Към тях на тази позиция се присъединява и Александър Сано.

Снимките започнаха преди седмица. Зад камерата отново е Андрей Андреев. Сценарият е дело на Борислав Захариев. Актьорският състав пък включва още Александър Димов, Пламен Манасиев, Христо Петков, Искра Донова, Яна Титова, Мария Каварджикова и Малин Кръстев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *