Лично

Дъщерята на Мира Добрева: Благодаря за всяка добра дума и подкрепата

„Благодаря за всяка добра дума и подкрепа. ❤️ Надявам се съвсем скоро мама да може да се включи лично тук и да продължите общуването си както преди. Благодаря ви от сърце, Лори“. Това написа дъщерята на Мира Добрева в профила на майка си. 

А причината, както предположих и аз, за трудната ситуация, в която тв водещата попадна, е перитонит. Тя става ясна от интервю, дадено от Лора за в. 24 часа.

„На 3 септември изкачихме Рилските езера с цялото семейство. Беше незабравимо преживяване с гледки, спиращи дъха. Не очаквахме, че едва два часа след като се прибрахме вкъщи, дъхът ѝ наистина бе на косъм от това да спре. Мама направи остър перитонит и по спешност бе приета за операция на корема в “Пирогов”. След успешната операция обаче се развиха други усложнения и инфекции. Тя спря да може да диша самостоятелно – поради това се наложи да бъде вкарана в реанимация, поставена в медикаментозна кома и интубирана“.

Дъщерята на обичаната от милиони зрители тв водеща изказва своята безкрайна благодарност на лекарите от „Пирогов“, които през цялото време са се грижили за майка й.

„Благодарна съм на Господ, че ни позволи да поверим мама в ръцете на лекарите, които я върнаха обратно към живота.“

„Тя никога не се е оплаквала от проблеми със стомаха – през ума не ни е минавало, че това може да се случи. Затова нашият призив би бил – бъдете отговорни към здравето си, следете показателите си, правете си годишните изследвания и посещения при лекари – не оставяйте болката в стомаха за утре, защото днес имате нещо друго за вършене, и споделяйте с близките си, когато изпитвате дискомфорт. Не си мислете и за миг, че те имат нещо друго важно на главата си сега.“, апелира Лори.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *