Дъщерята на Рейгън за книгата на Хари: Не съществува една „наша“ истина, другите хора, които са част от историята, имат своя

Дъщерята на Роналд Рейгън, 40-ия президент на САЩ – Пати Дейвис, сподели какво мисли за книгата на принц Хари – „Резервен“. Та написа колонка в The New York Times, в която си спомни за своите собствени мемоари, в които е критикувала родителите си, и за това как й се искало да разкаже истината за конфликтите в семейството. 

„Когато болестта (Алцхаймер) на баща ми започна да прогресира, но той все още имаше моменти на просветление, аз му се извиних за това, че преди години написах автобиография, в която разказах за проблемите в семейството ни. Той говореше малко, но по очите му разбрах, че ме разбра“, написа Пати.

„Времето е непредсказуемо нещо. За мен беше истински подарък да прекарам време с баща ми и да му се извиня, въпреки че болестта беше около нас и помрачи общуването ни.“, казва още Дейвис.

И признава, че е оправдавала себе си за написването на книгата по същия начин както сега Хари се опитва да се оправдае…

„Исках да каже истината, да внеса яснота. Наивно смятах, че ако изложа чувствата си на показ и своята истина, семейството ми ще ме разбере по-добре“.

Дейвис отбелязва, че хората „по правило реагират лошо“ на това, когато подобни истории стават публични, а истината е малко по-сложна от тази, която виждаме в младите си години.

„Не съществува една наша истина, другите хора, които са част от нашата история, имат своя истина“.

Пати казва още, че принц Уилям има своя истина и тя също трябва да бъде уважена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *