ЗвездиНовинки

Дъщерята на Яна Титова и Алек Алексиев: Имам прекрасни родители!

Яна Титова и Алек Алексиев застават в студиото на „Търси се“ и споделят за първи път много лични неща. За предложението за брак на Алек и плановете им за бъдеща сватба.

Оказва се, че когато били съвсем млади, докато си стъпят на краката, Яна и Алек са живели задно с родителите и на единия, и на другия.

„Яна за нас е като дъщеря. Помагаме, когато можем в отглеждането на внучките ни и сме много щастливи от това“, признават семейство Алексиеви.

„За нас Алек е като син. Той порасна в мига, в който стана баща“, пък казват семейство Титови.

Водещите на едно от най-гледаните у нас предавания – Нели и Меги, ще срещнат Яна и Алек с техните родители. От едната страна са големият актьор Стоян Алексиев и неговата съпруга Надежда, а от другата – родителите на Яна – Крум и Росица Титови, които от дълги години живеят в Англия.

Изключително емоционално е интервюто и с голямата дъщеря на актьорското семейство – Ая Алексиев. Зрителите на Би Ти Ви я познават и като 6-годишната Кики от сериала „Татковци“, а част от епизодите, в които Ая участва, са заснети под режисурата на нейната майка.

„Имам прекрасни родители. Най-много обичам когато сме тримата или с мама да имаме ден само за нас“,

казва артистичната Ая.

С цялата си детска мъдрост тя ще сподели кои са нейните трудни моменти с родителите й и колко много иска никога да не ги разочарова. Малката актриса ще предизвика майка си да изпее любимата си песен на Васил Найденов.

Разбира се, в новия епизод на „Търси се“ не липсват и срещи с близки хора. Най-добрата приятелка на Яна – актрисата Гергана Гълъбова, ще накара двойката да пресъздаде предложението за брак на Алек. Кое е смешното и кое романтичното – зрителите ще видят в ефира на Би Ти Ви тази неделя (27.02) от 12:30 ч.

Снимки: Би Ти Ви, Инстаграм

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *