Даян Кийтън призна защо е решила да осинови децата си на 50

Даян Кийтън е любима актриса на милиони по цял свят. Актьорската й кариера обхваща 5 десетилетия. А ролята на Ани Хол й носи „Оскар“ за най-добра актриса само седем години след първата й поява на екрана.

Даян направи блестяща кариера, но така и не срещна истинската любов… И осъзнава, че романтиката не върви ръка за ръка с кариерата.

Кийтън имаше кратък роман с Уди Алън. За разлика от помантичната им връзка, артистичната продължава десетилетия.

Тя излиза известно време и с Ал Пачино, с когото се снимат в „Кръстникът“, а след това и с Уорън Бийти.

„Чувствам, че майка ми избра любовта пред мечтите си. Тя беше най-добрата майка, но мисля, че тя е причината да не се оженя. Не исках да се откажа от независимостта си“, разкри тя преди няколко години Даян.

Когато е на 50 г., обаче тя решава да стане майка. Липсата на партньор не е пречка. През 1996 г. осиновява дъщеря си Декстър, а пет години по-късно и сина си Дюк.

„Майчинството ме промени напълно. Това е най-невероятното преживяване, което съм имала“.

Даян Кийтън е много щастлива от решението си да се съсредоточи върху кариерата си и да прекарва време с вече порасналите си деца.

„Не съм ходила на среща от 35 години. Имам много приятели мъже, но не ходя на срещи“, призна тя през 2019 г.

Няколко години по-рано Даян каза, че самотният живот я прави щастлива.

„Любовта на живота ми са децата ми и майка ми. Не чувствам, че имам нужда от мъж. Не ме разбирайте погрешно, харесвам мъже, но имам деца и работа. Стига ми.“, завърши тя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *