Деми Мур на 60: Възрастта не означава нищо!

Деми Мур навършва днес точно 60 години. Да, 60, макар и времето като че ли да не е оставило следите си върху лицето на една от най-успешните актриси на Холивуд.

Вярно е, че днес с помощта на медицината и козметологията могат да бъдат направени чудеса. И все пак – не става въпрос само за слабата фигура и изгладеното лице.

В Деми сякаш има още от онзи млад, непокорен дух, който я е движил в най-добрите години на звездната й кариера.

Деми изглежда така, както изглеждаше преди 5 години, преди 10, преди 20…

От емблематичните филмови роли до многобройните ѝ връзки, тя никога не е оставала далеч от светлините на прожекторите и заглавията на таблоидите.

В книгата „Всичко, което съм“, която излезе и на нашия пазар, Деми разкри най-неочаквани детайли от кариерата и личния си живот – за трудното си, несигурно детство, сложните отношения с майка си и бурните си връзки.

Въпреки че се превръща в най-високоплатената актриса в Холивуд, тя не спира да се съмнява в себе си, да се бори със зависимости, комплекси от тялото си и тежки травми от детството, които я следват години наред.

Преживява алкохолизма на родителите си, 3 брака, изневери, наркотична зависимост и почти умира пред очите на дъщеря си от свръхдоза.

Но се справя с всичко. И то не без помощта на своя бивш съпруг  и баща на трите й дъщери – Брус Уилис.

Затова и тя е винаги до него. Дори и когато двамата са в сериозни връзки. Или имат сериозни проблеми. Като болестта на Брус, за която се заговори преди година – афазия.

Днес актрисата има връзка с 46-годишния швейцарски собственик на ресторант и шеф готвач Даниел Хъм.

„Уверена съм, че има маса хора, които ме считат за скучна.“

„Вие можете да имате добър брак, но за това няма никаква гаранция.“

„Винаги са ми говорили, че аз съм обичайно момиче. Доколкото помня, аз исках да докажа, че и обичайните момичета също могат да постигнат успех.“

„Докато не се научите да обичате себе си, няма никакъв шанс да разкриете потенциала си.“

„Надявам се, че ще мога да науча дъщеря ми да взима решения самостоятелно. Тогава моят родителски дълг ще бъде изпълнен.“

„Родителите ми твърде често са ми говорили, че не съм красива. Това е най-верният път да направите детето хапливо и нелюбезно.“

„Безпокойте се повече за това, което мислите, отколкото за това, какво мислят другите. Това е и свободата.“

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *