Любопитно

Денят, в който сте родени,

 влияе на потенциала и успеха

Денят, в който  сме родени, определя до голяма степен способностите, енергийния потенциал и успеха, който бихте имали в различни сфери. Ако сте родени в понеделник

Вие сте предана и противоречива личност. Постоянно ви мъчат душевни терзания, опитвате се да преодолявате психологически препятствия. Вие сте емоционални, открити, с богата фантазия и общителни. Лесно се приспособявате към нова обстановка. Чувствате се по-добре като изпълнители, отколкото като водачи. Затова партньорът ви трябва да е силна личност, лидер, който да може да поеме отговорност и за вас.Ако сте родени във вторник

Вие сте амбициозни и упорити. Намирате се под покровителството на войнствения Марс, което се проявява в настойчивия ви характер. Рядко се съмнявате в собствената си правота, но имате нужда и от подкрепа. Идеалният партньор за вас е доброжелателният, добър и ненатрапчив човек. Хармоничните ви онтошения в личен план могат да бъдат залог за успешен брак и достигане на кариерни висоти.

Ако сте родени в сряда

Намирате се под покровителството на Меркурий. Той ви носи успех в бизнеса и науката, потребност да се учите цял живот, дарява ви с любов към новите знания. Вие сте упорити и следвате неотлъчно поставените цели. Животът ви се развива динамично, а когато се почувствате уморени, започвате да изливате навън негативната си енергия. Затова на стари години се превръщате в скептици и консерватори. Дългият брак не е за вас, защото просто не можете да поддържате дълги отношения.

Ако сте родени в четвъртък

Вие сте истински лидери – последователни, организирани, готови да управляват всички и всичко. Можете да се занимавате с политика, защото имате невероятната способност да предвиждате бъдещето. Понякога сте раздразнителни, прями и непокорни. А у дома – властни и критични. Често проявяваната нетърпимост може да причини раздяла с любимия човек.

Ако сте родени в петък

Вие сте жизнерадостни, създадените сте да обичате и да бъдете обичани. Никога не унивате, не страдате, заради любовни неуспехи, извличате максимално удоволствие от живота. Оптимистично настроени сте и сте обаятелни, приятни за общуване, създаващи уют. Имате и недостатъци – прекалено сте ревниви. Но пък никога не се оплаквате, че нямате пари, винаги сте весели и с късмет.

Ако сте родени в събота

Вие сте трудолюбиви и много ученолюбиви. Дарени сте с физическа и духовна сила, можете много да понесете, движите се към поставените цели с малки стъпки, но не се отказвате. Чувстване се неудобно в стола на началник, не обичате да проявявате инициатива – както в работата, така и в личния си живот. Сдържани сте, не чувствате се спокойни, когато живеете в хармония и сте щастливи.

Ако сте родени в неделя

Хората, родени в неделя, не изпитват недостиг на топлина, защото през целия живот са съпроводени от Слънцето. Те са енергични, привличат късмета, макар понякога да имат и неуспехи. Това се дължи преди всичко на твърде безгрижния им начин на живот. Ако не положат усилие и не работят за своето бъдеще, съдбата им дава урок. Приемайки даровете на съдбата, родените в неделя трябва да знаят, че един ден ще носят отговорност за лошите си постъпки, ако има такива. Родените в неделя не са строги родители, но умеят да отгледат умни и трудолюбиви деца, които растат успешни хора. Техният идеален партньор е умен, инициативен, изискващ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *