КрасотаНовинки

Деси Бакърджиева и Елена Калевска със звездна поява на рождения ден на Persona

Деси Бакърджиева и Елена Калевска се появиха в страхотна форма на осмия рожден ден на естетичния център Persona Health&Beauty.

Поводът на тържеството бе не само поредният рожден ден на клиниката, но и новото ѝ име – Persona PreventAge. Центърът има отлична репутация, заради новите технологии, с които работи; високата квалификация на специалистите; индивидуалните програми с отстъпки и подаръци за клиентите и безкомпромисното качество на услугите.

Водещият лекар – д-р Олеся Велинова, има зад гърба си сериозен опит в сферата на естетичната дерматология. Именно тя е специалистът по функционална и превантивна медицина. Вярна е на принципа: “Който иска да е модерен, е естествен”.

Пред гостите на събитието Марина Гаргуша, собственичка на Persona PreventAge, изброи постигнатите през изминалите 8 години успехи. Първият от тях е изграждането на Persona Academy за базово обучение на козметици. След края на обучението си курсистите получават сертификат за придобита квалификация, който им дава възможност да упражняват професията.

Освен това Persona Academy предлага и надграждащи обучения за вече работещи специалисти.

„Специалистите, с които ние работим в нашия център, реално са и преподаватели в нашата Persona Academy“, сподели не без известна гордост Марина Гаргуша. Persona PreventAge също така е официален дистрибутор на световноизвестните марки медицинска козметика Genosys и иновативния патентован пилинг Biorepeel.

„Съвсем скоро ще изненадаме клиентите си с нова марка с изцяло натурален състав, която ще можете да откриете както при нас, така и в Парадайз център. Това е полската марка Mokosh Cosmetics, съобщи собственичката на Persona PreventAge Марина Гаргуша.

„Работим с професионална козметика от най-високо качество, за да отговорим на разнообразните нужди на клиентите, като същевременно се стремим да опазваме и околната среда“.

Водещ на събитието бе актрисата и телевизионна водеща Гергана Стоянова. Сред гостите, освен актрисите Деси Бакърджиева и Елена Калевска, бяха още чаровната млада певица Неделяна Христова и Елена Караколева, носителка на титлата „Мисис България“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *