Дичо пя за гостите на рождения ден на L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel България отпразнува своята 110-а годишнина със страхотно артистично шоу и бляскаво парти след това.

Гости на събитието бяха някои от най-добрите професионалисти в сферата на фризьорството, а специално създадена Айфелова кула беше една от атракциите на сцената. Всички шоута бяха вдъхновени от темата La French и усещането за френски шик, ключови за марката през 2019 г.

Едно от най-големите и бляскави събития от света на фризьорството у нас беше повод обичаната банда Д2 да се събере на една сцена в оригиналния си състав, с екс-вокалиста Дичо. Специално за годишнината на L’Oréal Professionnel, гостите на Hair Fashion Tour чуха култовото тематично парче „100 години“ в тяхно изпълнение, както и още песни с настоящия вокалист на групата Дидо.

На L’Oréal Hair Fashion Tour Bulgaria 2019 бяха представени и ключовите иновации през 2019 година. Само след броени месеци на родния пазар ще дебютира истинска революция в боята за коса с името Botanea със 100% растителни съставки.

Botanea е резултатът от 10 години проучвания и цели да отговори на желанието на потребителите да използват натурални продукти, създадени с устойчив за природата подход. Новата боя за коса ще бъде достъпна само във фризьорските салони от месец април 2019.

Друга дългочаквана иновация от L’Oréal Professionnel е мобилното приложение Style My Hair, което дава ново измерение на преживяването във фризьорския салон – и за клиентите, и за фризьорите. Специална 3D технология позволява да се изпробват различни цветове на косата от потребителите в реално време.

Приложението Style My Hair черпи вдъхновение от социалните мрежи Pinterest и Instagram, за да пренесе фризьорската професия в нова, дигитална ера. То вече е налично за мобилни устройства с операционни системи Android и iOS.

На 10 февруари стана ясен и българският победител в конкурсa Style & Color Trophy, който се проведе за първи път у нас. Моника Иванова е името на родната финалистка, която ще премери сили с най-добрите артисти на интернационалния финал на престижното състезание в Париж.

Моника Иванова

Десетки фризьори от цялата страна взеха участие в специалния модул Ф Фактор, който цели да разкрие артистичността на фризьора и да провокира твореца в него. На сцената на Hair Fashion Tour Bulgaria 2019 екипите представиха пет от емблематичните колекции в историята на L’Oréal Prefessionnel в нов, модерен прочит.

Топ фризьорите в страната, част от екипа на ID Artists показаха тенденциите в цветовете, техниките за оцветяване и стайлинг визиите за пролет-лято 2019, разделени в четири тематични части – от Street Styling до Haute Couture.

Кулминация на Hair Fashion Tour Bulgaria 2019 беше зашеметяващото шоу на тема „Генезис”, представено от едни от най-добрите професионалисти в страната, част от артистичния екип на Haute Coiffure Francaise – Васил Атанасов, Вени Игнатова и Волена Рангелова.

Създадено специално за повода 110 години L’Oréal Professionnel, то бе посветено на красотата на жената от древността до бъдещето – истински спектакъл, съчетаващ талант и усещане за стил.

Финалът на Hair Fashion Tour Bulgaria 2019 беше поставен от бляскаво парти, което за пореден път доказа, че стотиците гости на събитието са истинска артистична общност, която споделя едни и същи ценности не само в професията, но и има общи виждания за забавлението извън фризьорския салон.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.