ЛюбопитноХороскоп

Днес Луната е в своята първа четвърт в знака на Дева: Стартирайте нещо ново

Веднъж годишно се случва първата четвърт Луната да се формира в Дева. Това астрологично събитие дава възможност да се стартира нещо ново, да сключите договор, да пътувате.

Спортистите ще почувстват по-голяма мотивация, защото Луната образува тригон с ретроградния Плутон във Водолей и Уран над Алгол в Телец. Но именно заради ретроградните Плутон и Алгол е необходимо повече внимание на терена, поради евентуални контузии и неочаквани обстоятелства.

Тази година Луната в Дева образува квадрат със Слънцето в Близнаци, което всъщност е първата фаза на четвъртия, но също и с Меркурий, който обикновено управлява Дева.

Затова се набляга на комуникацията, договорите, споразуменията, важните документи, трафика.

Необходимо е да проявим по-голяма толерантност към колеги, съседи, участници в движението. А родителите трябва да проявяват по-голямо разбиране и търпение към децата. Това се отнася най-вече за гъвкавите знаци Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.

Тригоните с Плутон във Водолей и Уран в Телец съответстват на земни и водни знаци, родени през третата декада, които очакват успех и печалби чрез контакти с чужди контрагенти, медийни проекти и участие в големи организации. Напрегнатите аспекти със Сатурн и Нептун обаче ви предупреждават да внимавате, за да не би някой да ви подведе или подведе.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *