Новинки

Докато медиите ги развеждат: Меган и Хари се готвят за щастливо семейно събитие

На 4 юни малката Лилибет ще навърши 2 г. Първият рожден ден на принцесата на Хари и Меган бе на британска земя, но вторият ще е в Америка.

През 2022 г. четиричленното семейство пътува до Лондон, за да присъства на тържествата по случай платинения юбилей на покойната кралица, а семейство Съсекс се възползва от възможността да организират за дъщеря си интимен пикник в задния двор в дома им във Фрогмор Котидж.

Само малцина избрани присъстваха на личното събитие, включително добрата приятелка на Меган и Хари – Мисан Хариман, която направи първите официални портрети на Лилибет за рождения ден.

Броени дни след партито на Лили, пекарката „Клер Птак“, която направи сватбената торта на Хари и Меган през 2018 г., разкри, че е създала зашеметяващ розов сладкиш за принцесата.

Оказа се, че тортата е била с лимон и бъз, но с глазура от ягодов маслен крем.

След големия ден на Лили, принц Хари ще си стегне багажа за Лондон. Той ще пътува до Обединеното кралство, за да даде показания поделото, свързано с иска му срещу Mirror Group Newspapers (MGN) за предполагаемо незаконно събиране на информация, пише британското „Хелоу“.

Снимки: Инстаграм

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *