Новинки

Дръзка провокация в „Ергенът“. Дамите мерят сили в спортни предизвикателства

Емоции, предизвикателства и болезнени откровения очи в очи предстоят тази седмица в предаването „Ергенът“ по Би Ти Ви. В четвъртък и петък зрителите ще станат свидетели на най-големия скандал в имението до момента, провокиран от дръзкото поведение на една от участничките.

Виктор ще изправи претендентките за сърцето си в забавно спортно съревнование.

 

Избраните момичета за групова среща от последната инфарктна церемония на розата ще премерят сили в баскетболен мач, а тази, която покаже най-голям хъс за победа, ще бъде поканена на индивидуална среща.

По време на двубоя една от дамите е пострадала неприятно. И това води до ново напрежение.

Същински раздор в имението ще предизвика Благовеста, която ще опита да привлече Виктор с провокативното си поведение. Дръзката й постъпка да свали бельото си ще стане повод за възмущение от страна на останалите кандидатки.

Зрителите ще станат свидетели и на първата целувка, инициирана не от Виктор, а от една от дамите. Коя ще бъде тази смела представителка на нежния пол, предстои да видим.

В петък вечер пък ще се проведе поредната „Церемония на розата“, след която още една от участничките няма да получи цвете от Виктор и ще трябва да напусне имението завинаги.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *