ЗвездиНовинки

Дуейн Джонсън-Скалата на 51: Нямате нужда от насоки. Просто се насочете към върха и давайте!

Дуейн Джонсън-Скалата навърши 51.

Дуейн Дъглас Джонсън е роден на 2 май 1972 г. в Маями. Израства в семейство на кечисти, което често пътува. Дуейн учи в няколко различни начални училища и в няколко гимназии. Преди да навърши 17 г. е арестуван многократно за сбивания, кражби и измами с чекове. Надарен спортист, Дуейн участва в отборите по футбол, лека атлетика и борба в гимназиите си, пише каналът Celebrity Box във vbox7.

Приет е в университета в Маями с пълна футболна стипендия. Джонсън става част от Националния шампионат на Маями. През 1995 г. завършва бакалавърска степен Криминология и физиология.

След футболната кариера, Дуейн стартира като състезател в Световната федерация по кеч през 1996 г. До 2003 г. той е активен състезател, като печели множество титли. В кеча Дуейн е известен като „Скалата“. Той е трето поколение професионален състезател по кеч.

Благодарение на известността си в кеча, Дуейн навлиза с лекота във филмовата индустрия, като бързо става един от най-скъпо платените актьори в Холивуд.

Преди две години Скалата бе обявен за най-богатия инфлеунсър в Инстаграм.

През май 1997 г. Джонсън се жени да Дани Гарсия, бизнесдама и професионален бодибилдър. С нея имат дъщеря – Симон, която също се занимава с кеч. Двойката се разделя през май 2008 г.

През август 2012 г. в Хавай Джонсън се жени за изпълнителката Лорън Хашиян, с която имат две дъщери – Джасмин и Тиана.

„Стената! Успехът ви се намира от другата страна. Няма как да я прескочите, нито как да я заобиколите. Знаете какво трябва да направите.“
„Независимо от това как изглеждате, колко сте високи или от каква раса сте, най-силното нещо, което можете да бъдете, сте самите вие. Защото вие сте идеални.“

„Кръв, пот и уважение. Първите две даваме, а последното печелим.“

„Когато стигнете до вратата на възможността, не чукайте на нея. Разбийте тази к*чка с крак, усмихнете се и се представете.“

„Успехът във всичко винаги се свежда до това: концентрация и усилия. А ние контролираме и двете.“

„Нямате нужда от насоки. Просто се насочете към върха и давайте.“

„Когато животът ви постави в деликатна ситуация, не казвайте: ‚Защо аз?‘. Просто кажете ‚Изпитай ме‘.“

„Прогресът е всичко, което искаме. Величието ще дойде.“

„Няма заместител на здравата работа. Винаги бъдете смирени и гладни.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *