Джанет Джаксън на 56: За щастието няма възраст!

Джанет Джаксън е певица, танцьорка, композитор, сестра на Майкъл Джексън. Петкратна носителка на наградата „Грами“. Призната модна икона. 

Днес Джанет Джаксън навършва точно 56.

Родена е в голямо семейство. Още от ранно детство тръгва по стъпките на брат си – Майкъл. на 8 г. е част от прочутото шоу The Jacksons Times.

А през първата половина на 80-е започва солова кариера. на 16 подписва договор с A&M Records.

По време на всяко интервю тя има една молба – да не ѝ задават въпроси за семейството. Иска да я приемат като самостоятелен изпълнител.

През 1991 г. подписва многомилионен договор с Virgin Records и става един от най-високоплатените изпънители в света. Освен музикалната кариера, се снима в киното.

Има три бака зад гърба си и един син. 

Синът ѝ се ражда през януари 2012 г., когато Джанет е на 50. Но по думите ѝ съпругът ѝ забранява да се вижда с близките си, кара я да спазва мюсюлманските обичаи.

Тя се раздели с него три месеца след като Исса се роди…

Днес Джанет се грижи за сина си Исса, има профил в Инстаграм, пее, записва музика, прави турнета…

През 2017 г. инструкторът, който помага на певицата в спортуването, разкрива пред E!Online, че след раждането на сина си тя успява да свали цели 70 кг, при това без кардио упражнения.

„Правим по три или четири упражнения с тежести за гръб. Като я погледнете, ще си кажете, че е работила един час кардио с мен, но реално с тежестите се повишава сърдечната честота, с което по време на сесията също се горят мазнини“, пояснява той.

В началото на година излезе биографичен филм, в който Джанет разказа как известният й брат – Майкъл, се е отнасял с нея.

„Той се подиграваше с това, аз също се смеех, но вътрешно бях наранена. Когато някой ти казва, че си прекалено дебела, това ти влияе“.

„В пълен мрак всички сме еднакви. Само нашите знания и мъдрост ни разделят. Не позволявайте на очите ви да ви заблудят. „

„Обичам да работя с организации. Обичам да давам. Искам да направя повече от това. Трябва да върнеш. Обичам да помагам на хората, особено на децата. “

„Никога не можеш да бъдеш щастлив, докато не разбереш защо правиш това, което правиш.“

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.