ЗвездиНовинки

Джей Ло грабна награда в умопомрачителна червена рокля

Любимата ни на всички Дженифър Лопес бе удостоена с наградата за икона на 2020 г. (People’s Icon 2020).

51-годишната певица отново бе блестяща. За церемонията тя бе избарал красива червена рокля от Christian Siriano в кукленски стил, обувки на токчета от Gianvito Rossi и бижута от Forevermark.

По-впечатляващо обаче бе това, което Дженифър каза на сцената.

„Тази година не беше някаква шега, нали? Въпреки това тя ни научи, че най-важното е да си помагаме и да бъдем добри един с друг. Всичко, към което съм се стремяла някога, е да стигна до хората, да ги докосна. Защото именно вашата подкрепа и вяра в мен ми дават сили да продължавам напред, дори и в моментите, в които не можех сама да си помогна.

Като латиноамериканка и жена, винаги е трябвало да работя двойно повече за възможностите си. Доста често големите ми мечти и амбиции притесняваха хората около мен. Те ми казваха „не можеш да бъдеш актриса“, „ако си актриса, защо ти е да пееш“, „ако си артист, никой няма да те взима на сериозно като бизнесдама“…  Но колкото повече ми казваха, че не мога, толкова повече се убеждавах, че трябва да ги опровергая. И днес стоя тук, знаейки, че най-големият успех не са продадените ми албуми, а вашата любов“, каза през сълзи Джей Ло.

Снимки: Инстаграм

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *