ЗвездиНовинки

Джейн Фонда и нейните сексуални фантазии

Джейн Фонда, която е на 83 години, винаги е била безкрайно откровена в своите интервюта. Независимо дали става въпрос за личен живот или гражданска позиция.

И този път, в интервю за Harper’s Bazaar, звездата признава, че съжалява за недостатъчното интимни моменти в живота си. И дори споделя за някои свои сексуални фантазии.

„За отсъствието на близост се смирих… Не мисля, че бих имала връзка на тези години, сексуална. Мисля, че не съм способна на близост. И проблемът не е в мъжете, а в мен. Ако мъжът дойде и ми каже – Хайде, съблечи се, вероятно ще избягам на мига. Фантазирам ли? Да. И ето ви една моя фантазия.“

„Щастлива съм, че повече никога няма да ми се наложи да се събличам… дори на свещи. А ако се случи, във фантазиите ми, мъжът е по-млад от мен, а така би било още по-трудно. Честна съм“, казва самокритично Фонда.

Джейн споделя и за брака си с Тед Търнър. „Донякъде влизам в една връзка, защото чувствам, че мъжът може да ме отведе по нов път. Привличат ме хора, от които мога да науча нещо ново, чийто живот се различава от моя. А е винаги се опитвам да му доставя удоволствие.  И в това е проблемът… Когато се омъжих за Тед… Трябва да ви кажа, че да се омъжите за Тед, означава да се омъжите за 15 човека наведнъж!“

„Трябва да можете да ловувате. И аз се научих. Да ловите риба, което и направих. Харесваше му да съм секси облечена и аз го правех. И така… Защо да бъдеш с Тед Търнър, ако няма да си позволиш да се потопиш в неговия свят и да научиш нещо ново?“, споделя Джейн.

One thought on “Джейн Фонда и нейните сексуални фантазии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *