ЗвездиНовинки

Дженифър Анистън: Ако ви е грижа за човешкия живот, сложете маска

Дженифър Анистън реши да подкрепи отговорните си фенове в Инстаграм и да призове безотговорните, като си пусна снимки с маска.

Напоследък въпросът предпазват ли ни маските от коронавируса вълнува все повече хора, предвид горещото налято навън. Освен това много лекари коментират, че маските не ни предпазват, тъй като молекулите на коронавируса са много малки и спокойно минават през маските…

Но ето, че актрисата реши да даде личен пример.

https://www.instagram.com/p/CCEvWDPjXc8/

„Разбирам, че маските са некомфортни и неудобни. Но не смятате ли, че е по-лошо, че в момента бизнесите умират, хората остават без работа, лекарите изнемогват. Много животи бяха отнети от този вирус, защото не правим достатъчно.

Аз наистина вярвам в добротата у хората, затова знам, че можем да се справим с това. Но въпреки всичко, все още има хора, които отказват да предприемат важни, необходими стъпки, за да помогнат в това положение, за да допринесат за общата безопасност. Много от вас се тревожат, че правата им са потъпкани с решението, че трябва задължително да се носи маска. Но тази проста препоръка бе политизирана неслучайно, а именно за да е от полза за живота на хората. Затова не трябва да има дебат по темата.

Ако ви е грижа за човешкия живот, моля ви, просто си сложете маската и окуражавайте тези около вас да направят същото.“

Написаното от Анистън среща подкрепата на Дрю Баримор, Кортни Кокс, Рийз Уидърспун, Джулия Робъртс, Рита Уилсън и още много други знаменитости, според които това е най-малкото, което могат да направят, за да може животът на всички ни да се върне към нормалното.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *