Дженифър Анистън: Не поглеждам телефона един час след като стана от сън

Дженифър Анистън е прекрасна. Времето сякаш не я е докоснало. Все така красива, чаровна и ефирна. Мечта за много мъже, пример за много жени. 
Дженифър Анистън сподели в интервю за Vogue своята тайна за добра форма. Наскоро актрисата подписа договор с добавки и призна, че в момента, в който е започнала да приема колаген, косата, кожата и ноктите ѝ видимо са станали по-здрави и красиви.
И все пак – има и друга тайна. Вижте каква…
Дженифър признава, че до час след като се събуди от сън не поглежда телефона си. Според нея, този ритуал се отразява прекрасо на качиството на деня.

„Събуждам се в компанията на кучетата. Играем, излизаме на улицата, имаме си свой ритуал. След това те чакат да им приготвя закуската. Докато хапват, аз пия кафето си. В него добавям протеин, канела, стевия. И бадемово мляко.“

Отнасяйте се съзнателно към това, което гледате и слушате. „Трудно е да ограничите количеството новини. Но и новините, и социалните медии са изключително токсични.
Вече не чета коментарите. Те оказват разрушително влияние върху човека. Плаши ме негативът, гневът, лошотията.
Когато кучетата са нахранени, а кафето изпито, отделям време за медитация. Около 20 минутки. След медитацията пиша в дневника си. Просто поток от мисли в рамките на 10-12 минути. Или пък си правя списък с благодарности.“
Приемете, че остарявате. 
„Когато бях дете, майка ми винаги е била красива и здрава. Винаги е била пример за мен. Когато пораснах, започнах да хапвам пица и хляб. Това ме моята проява на бунт. Не наркотиците и алкохола. Исках да ям много и вкусна храна. А после забелязах, че не съм щастлива. да, приятно е да си във форма и да изглеждаш добре. Вярвам в интервалната диета. Става въпрос за дълголетие, ми казваше мама. Да остаряваш, е привилегия. Но не и да си болен. Всички остаряваме.“
Учете се, интересувайте се от новостите в науката и здравословния начин на живот. Преди две години работех над филм и се чувствах зле. И почувствах необходимост да науча нещо ново. Помолих моя мениджър да покани хора от различни сфери да споделят своите знания. 
Поддържайте здравето си със средства, които работят. С възрастта тялото ни тялото гасне, но вие можете отново да „включите светлината“.

One thought on “Дженифър Анистън: Не поглеждам телефона един час след като стана от сън

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.