ЗвездиНовинки

Дженифър Анистън: „На мъжете им е позволено много повече“

Дженифър Анистън спечели статуетка на наградите на американската Гилдия на филмовите актьори. Изглеждаше прелестно в своята бяла, откровена рокля. Всички коментираха жестовете на Брад и погледа към към бившата „приятелка“…

Всъщност Дженифър претърпя огромна промяна от времето, когато Пит я изостави, за да прегърне красавицата Анджелина Джоли… Анистън стана по-уверена, по-смела, по-силна и по-секси.

В едно интервю за Elle актрисата от „Приятели“ споделя, че „докато другите деца играеха на майки и дъщери, аз строях къщи от картон, Беше ми некомфортно да живея с майка ми и постоянно исках да построя мястото, в което ще се чувствам защитена.“

Звездата признава, че майка й не е била от родителите, отделящи внимание на емоционалното състояние на децата си.

С участието й в „Приятели“ пък идва славата, а с нея и втренчените погледи на хората и папараците.

„Приписваха ми повече от 50 бременности, раждания, разводи, нови романи. Страстите не са утихнали и до днес. За мнозина аз си оставам нереализирана. Нямам деца, имам два неуспешни брака… Какво ще се случи след това? Подобно клеймо стои върху много жени“.

„На мъжете им е позволено малко повече. Те не трябва да страдат по бившата. Не очакват от тях кариера, семейство и деца на определена възраст. За съжаление повечето стереотипи са свързани с жените… И аз съм един от примерите.“, казва още Джен.

Брад и Джен

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *