Дженифър Лопес и Бен Афлек се разделиха три седмици след сватбата. Каква е причината?

Дженифър Лопес и Бен Афлек се ожениха изненадващо в Лас Вегас едва преди три седмици, а вече са разделени. Така поне коментират някои медии…

Според публикации в чуждия печат, актьорът и певицата са решили да се разделят съвсем съзнателно. Двамата са преценили, че вземайки си известна почивка един от друг, ще запазят искрата и брака си. И ще могат да се отдадат на кариерите си без да си пречат.

И Джен, и Бен били на мнение, че раздялата ще им помогне да запазят магията във връзката си.

„Те постоянно си пишат, чуват се, виждат се по FaceTime. А времето, в което са разделени, прави срещата им след това много по-специална. Дженифър знае, че съпругът й ще бъде до нея, каквото и да стане. Да сте разделени толкова скоро след сватбата не е най-доброто. Но те знаят, че имат целия живот пред себе си и се наслаждават на всяка минута щастието да са заедно. , казва източник, близък до двойката.

Твърденията на медиите, че са разделени, не бяха потвърдени нито от Джей Ло, нито от Афлек.

Според някои потребители в социалните мрежи пък, Джен е помолила Афлек да потърси професионална помощ, заради алкохолната си зависимост.

След сватбата във Вегас двойката се наслади на чуден меден месец в Европа, по време на който Джей Ло беше видимо усмихната на всички снимки, публикувани от световните медии, докато Бен Афлек изглеждаше уморен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.