Говори се, че...Новинки

Дженифър Лопес и Бен Афлек се разделиха три седмици след сватбата. Каква е причината?

Дженифър Лопес и Бен Афлек се ожениха изненадващо в Лас Вегас едва преди три седмици, а вече са разделени. Така поне коментират някои медии…

Според публикации в чуждия печат, актьорът и певицата са решили да се разделят съвсем съзнателно. Двамата са преценили, че вземайки си известна почивка един от друг, ще запазят искрата и брака си. И ще могат да се отдадат на кариерите си без да си пречат.

И Джен, и Бен били на мнение, че раздялата ще им помогне да запазят магията във връзката си.

„Те постоянно си пишат, чуват се, виждат се по FaceTime. А времето, в което са разделени, прави срещата им след това много по-специална. Дженифър знае, че съпругът й ще бъде до нея, каквото и да стане. Да сте разделени толкова скоро след сватбата не е най-доброто. Но те знаят, че имат целия живот пред себе си и се наслаждават на всяка минута щастието да са заедно. , казва източник, близък до двойката.

Твърденията на медиите, че са разделени, не бяха потвърдени нито от Джей Ло, нито от Афлек.

Според някои потребители в социалните мрежи пък, Джен е помолила Афлек да потърси професионална помощ, заради алкохолната си зависимост.

След сватбата във Вегас двойката се наслади на чуден меден месец в Европа, по време на който Джей Ло беше видимо усмихната на всички снимки, публикувани от световните медии, докато Бен Афлек изглеждаше уморен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *