Дженифър Лопес и Бен Афлек си харесаха общ дом – едно от най-скъпите имения в Бел Еър! (видео)

Дженифър Лопес и Бен Афлек вече се оглеждат за по-голям семеен дом, в който да живеят след сватбата.

И май вече са се спрели на имот… Става въпрос за едно от ней-скъпите и известни имения в Бел Еър – построено от прочутия Аарон Спелинг, пише Daily Mail.

Имението е на стойност 165 милиона долара. По-рано двойката си беше харесала имот за 55 милиона долара, но сделката не се състоя.

Аарон Спелинг, който е починал през 2006 г., е с два рекорда на Гинес – за най-резултатен продуцент и собственик на най-големия дом в света. Сред филмите, заснети от Спелинг, са „Бевърли Хилс“, „Мелроуз плейс“ и „Туин Пийкс“.

След смъртта му съпругата му продава имението за 85 милиона долара, а през 2019 г. имението е продадено отново на анонимен купувач от Саудитска Арабия за 120 милиона.

Имотът има 120 паркоместа, 14 спални и 27 бани. Къщата разполага още с боулинг зала, салон за красота, тенис корт, цяло крило, превърнато в гардеробна.

Джей Ло и Бен Афлек възобновиха своята връзка след 20-годишно прекъсване. Двамата си дадоха втори шанс и нещата явно са сериозни. Той й предложи, докато тя била гола във ваната…

Вероятно сватбата ще се състои през лятото или есента на тази година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.