ЗвездиНовинки

Джилиън Андерсън на 55: Човек трябва да приеме процеса на остаряване и възрастта си, което е трудно!

Джилиън Андерсън е родена на е родена на 9 август 1968 г. в Чикаго, Илинойс, в семейството на Едуард и Розмари Андерсън. Майка ѝ е компютърен специалист, а баща ѝ е собственик на фирма за филмови пост продукции.

Когато е още бебе, родителите ѝ се преместват в Пуерто Рико, където живеят две години преди да отидат в Лондон. В английската столица баща ѝ учи кинопроизводство в Лондонското училище за кинопроизводство.

Когато е на 11 години, семейството ѝ се завръща в САЩ и се установяват в Гранд Рапидс, Мичиган.

Познаваме я като агент Скъли от сериала „Досиетата Х“, където заедно с Мълдър нищят извънземни загадки.

След това я видяхме повече от зашеметяваща в „Короната“ на „Нетфликс“ (четвърти сезон) в ролята на „Желязна Лейди“ – първата жена премиер-министър на Великобритания – Маргарет Тачър.

Носителка на „Еми“ и „Златен Глобус“, както и на наградата „Сатурн“. Номинирана е за „Лорънс Оливие“, БАФТА и „Сателит“.

 

„Досиетата Х“ имаше огромен ефект върху мен. По това време бях безработна, на 24 години и редовно спях на дивана на някой познат. Да бъда част от нещо толкова иконично и да изиграя образ с такъв дълъг културен живот и толкова много фенове е повече, отколкото можех да си мечтая.“

„Наистина не знам защо точно този сериал има толкова продължително влияние и все още вълнува публиката, 25 години след първия епизод. Може би защото предлага някакъв вид комфорт, феновете на оригинала със сигурност се радват, че има нови епизоди.“

Джилиън, която е майка на три деца, признава, че започнала да обръща повече на внимание на кожата си, след като навършила 40 г.

„Започвам деня си с медитация. Това създава огромна разлика. Когато съм се наспала, медитирам, ям здравословно и постигам баланс между работата, семейството, приятелите, а заедно с това съм стимулирана културно и интелектуално, тогава се чувствам най-пълноценна и щастлива“.

„Човек трябва да приеме процеса на остаряване и възрастта си, което е трудно“.

„Мисля че в Европа, като цяло, битува представата, че жените, които остаряват естествено, могат да бъдат красиви. Не съм сигурна, че разбиранията в Америка и по-специално – в Лос Анджелис, са такива. Смятам, че това е недостатък, както и бръчките са недостатък“.

„Имам истински проблем с тишината.“

„Съжалявам, но не ме интересува дали гърдите ми стигат до пъпа. Вече не нося сутиен. Просто е прекалено неудобно.“

„Истината е някъде там, Мълдър. Но също и лъжите.“ („Досиетата Х)

Снимки: Инстаграм, YouTube

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *