ЖениТЕНовинки

Джоан Колинс: Не мисля, че възрастта има значение, важно е как се чувстваш, как се обличаш и как се държиш!

Джоан Колинс, актрисата, станала популярна с ролята си на Алексис в „Династия“, разкри в интервю как се чувства на прага на деветото си десетилетие и защо възрастта е число без значение.

Мнозина не биха й дали годините и всичко това е заради добрата стойка, перфектния външен вид и енергията, която й помага да бъде активна във филмовата индустрия.

„Хората ме наричат ​​стара жена от 38-годишна възраст. Не мисля, че възрастта има значение, важно е как се чувстваш, как се обличаш и как се държиш“, казва Джоан за списание Saga и добавя, че дълго време се е чувствала все едно е на 40.

Всеки ден Колинс разбива всички предразсъдъци, че жените на определена възраст вече не могат да правят много от нещата, които са правили на младини.

Тя е активна, често пътува, появява се пред камери, посещава събития.

Актрисата, която съвсем ще навърши 90 през май догодина, споделя, че е щастлива и пълноценна жена.

Джоан е щастливо омъжена за Пърси Гибсън, за когото твърди, че е любовта на живота й. Тя е с 32 години по-възрастна от него.

В интервю за The Sunday Times преди време звездата признава, че браковете със сериозна възрастова разлика са по-стабилни.

„Слава Богу, че се омъжих за 30 години по-млад от мен мъж. Не можех да понеса да се омъжа за човек на моята възраст.“, откровена е Колинс в друго интервю.

Двойката скоро ще отпразнува 20-ата си годишнина от сватбата и Джоан казва, че се радва, че го е срещнала.

„Той наистина се грижи за всичко. Много се радвам, че го имам. Той се грижи за децата ми, за финансите и държи всичко под контрол. Това е голяма любов, страхотен брак“, описва звездата 57-годишния продуцент.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *