ЗвездиНовинки

Джон Бон Джоуви: Тя ми позволи да ѝ изневерявам

За Джон Бон Джоуви – фронтменът на група „Бон Джоуви“ е със съпругата си Доротея Хърли от 40 години. Двамата се радват на щастлив семеен живот. Каква е тайната, Джон споделя пред сп. „Пийпъл“, цитирано от БТА.

Джон и Доротея говорят откровено пред изданието за удивителния си роман и за това как поддържат искрата помежду си още от ученическите години.

„Взаимно уважение“, отговаря Джон Бон Джоуви, запитан каква е тайната им с Доротея. „Ние израснахме и пораснахме заедно. И наистина много се харесваме“, допълва рок звездата.

Съпрузите, и двамата 58-годишни, се запознават като тийнейджъри в гимназията в Сейървил, Ню Джърси. Женят се през 1989 г.

Доротея, която има четири деца от Джон – Стефани (27), Джеси (25), Джейкъб (18) и Ромео (16), настоява, че е знаела от самото начало, че нещата помежду им ще се получат. „Имам нюх за подобни неща“, казва тя.

Изневерите в началото на връзката им не успяват да попречат на съвместното им бъдеще.

„Тя ми позволи да ѝ изневерявам“, признава Джон Бон Джоуви. „Почувствах се привлечен от нея в мига, в който я видях преди 40 години, и това никога не се промени“, допълва фронтменът на „Бон Джоуви“.

Какво е харесала Доротея в Джон? „Сладък е“, отговаря тя.

Джон Бон Джоуви, чиято банда издава новия си албум „2020“ на 2 октомври, познава успехите и славата в бизнеса, но настоява, че бракът му е помогнал да остане здраво стъпил на земята. „Радваме се един на друг и не допускаме да попаднем в капаните на известността“, казва рокаджията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *