Джулия Робъртс и Шон Пен в сериал, посветен на Уотъргейт

Джулия Робъртс и Шон Пен са част от актьорския състав, който ще участва в новия сериал Gaslit, съобщи Variety. 

В центъра на сюжета е историята за помощниците на Никсън, противниците му, ФБР, информатори и др.

Джулия Робъртс и Шон Пен ще бъдат в ролята на семейство – Марта и Джон Мичъл, главния прокурор на САЩ и верен приятел на Никсън.

Скандалът Уотъргейт се случва през 1972 г. и завършва с оставката на Никсън през 1974 г.

Тази година Джулия навършва 52 години. Има трудно детство. Баща й продавал водни матраци, майка й била секретарка в църквата. И двамата обаче обичали театъра. Срещат се именно на сцената. За нещастие, бракът им не върви и те се развеждат. Майката на Джулия се жени повторно за театрален критик, за когото се говори, че бил истински тиранин и често вдигал ръка. За да избяга от обстановката у дома, бъдещата звезда си намира работа още на 13 като статист.

В училище Хубавата жена била смятана за… грозна. Била постоянна мишена за подигравки от страна на своите съученици, заради високия си ръст, слабото тяло и голямата си уста.

Учителите обаче видяли потенциал в нея и я подтикнали да участва в конкурси за красота. Но тя била твърде стеснителна и предпочитала да свири на кларинета си. Постъпила в колеж и мечтаела да стане ветеринарен лекар.

По актьорството я запалва брат й. И така, един ден Джулия се мести в Ню Йорк. Подписва договор с агенция модели. Веднага я забелязват и я канят за участия в киното. Ролята й във филма „Хубава жена“ я прави звезда. Появява се на корицата на „Вог“. Но продължава да има комплекси по отношение на визията си…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.