ЗвездиНовинки

Джулия Робъртс и Шон Пен в сериал, посветен на Уотъргейт

Джулия Робъртс и Шон Пен са част от актьорския състав, който ще участва в новия сериал Gaslit, съобщи Variety. 

В центъра на сюжета е историята за помощниците на Никсън, противниците му, ФБР, информатори и др.

Джулия Робъртс и Шон Пен ще бъдат в ролята на семейство – Марта и Джон Мичъл, главния прокурор на САЩ и верен приятел на Никсън.

Скандалът Уотъргейт се случва през 1972 г. и завършва с оставката на Никсън през 1974 г.

Тази година Джулия навършва 52 години. Има трудно детство. Баща й продавал водни матраци, майка й била секретарка в църквата. И двамата обаче обичали театъра. Срещат се именно на сцената. За нещастие, бракът им не върви и те се развеждат. Майката на Джулия се жени повторно за театрален критик, за когото се говори, че бил истински тиранин и често вдигал ръка. За да избяга от обстановката у дома, бъдещата звезда си намира работа още на 13 като статист.

В училище Хубавата жена била смятана за… грозна. Била постоянна мишена за подигравки от страна на своите съученици, заради високия си ръст, слабото тяло и голямата си уста.

Учителите обаче видяли потенциал в нея и я подтикнали да участва в конкурси за красота. Но тя била твърде стеснителна и предпочитала да свири на кларинета си. Постъпила в колеж и мечтаела да стане ветеринарен лекар.

По актьорството я запалва брат й. И така, един ден Джулия се мести в Ню Йорк. Подписва договор с агенция модели. Веднага я забелязват и я канят за участия в киното. Ролята й във филма „Хубава жена“ я прави звезда. Появява се на корицата на „Вог“. Но продължава да има комплекси по отношение на визията си…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *