ЗвездиЛичноНовинки

Джулия Робъртс: Правилният път към хармонията е да бъда с хората, които обичам

Джулия Робъртс е новото лице на кампанията на Chopard – Happy Diamonds, посветена на радостта от живота. По този повод в интервю за InStyle усмихнатата Джулия споделя някои свои житейски убеждения и мисли. 

В своя Инстаграм профил за себе си Робъртс е написала просто human (човек).

Всъщност Хубавата жена води съвсем обикновен живот, далеч от снимачната площадка и камерите. От 20 години тя е омъжена за оператора Дани Модър, с когото отглежда три деца. Джулия сама приготвя закуската сутрин, разхожда се с приятелки и съседки през уикендите, гледа филми у дома… Като всички нас!

В момента Джулия се снима в „Билет за Рая“ в Австралия. Партньор ѝ е самият Джордж Клуни, с когото играят разведена двойка, която лети заедно до Бали за сватбата на порасналата си дъщеря.

„За мен пътешествията са един от най-любимите аспекти на професията ми. С Джордж съм работила много пъти и винаги е било удоволствие. С годините той се превърна в мой приятел. Очаквам с нетърпение общия ни проект. Ще бъде романтична комедия. Двамата никога не сме се снимали точно в такъв жанр заедно…“, разказва за InStyle Джулия.

Дните на Джулия са подредени буквално по минути, но тя винаги изглежда свежо. Как го постига?
„За мен правилният път към хармонията и щастието е да бъдеш с хората, които обичам и които ме обичат“.
Как избира ролите си? „Опитвам се да се доверявам на интуицията и на чувството, което събуждат в мен сценарият или книгата. Първото впечатление е много важно за мен“.
Всяка роля оставя следа, казва още Робъртс. Една – по-дълбока, друга – по-слаба… Има и земетресения – като „Яж, моли се и обичай“.
Относно ролята ѝ на рекламно лице на Chopard, Джулия обяснява, че винаги е обичала часовници.
Колекцията Happy Sport включва 15 модела, обединени от мотото „Радостта от живота“.
Какво кара самата Джулия да се радва на живота? „Изгревът на слънцето“, отговаря тя.
И допълва, че човек може да се научи да бъде щастлив, а за това помагат доброто обкръжение, добрите, отзивчиви и любящи приятели и близки и – танцът след всяка целувка.
В кампанията на Chopard актрисата танцува.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *