Еха! Ето я бъдещата мама Шарапова – бременна и щастлива! (снимки)

Преди три седмици Мария Шарапова призна пред своите последователи в Инстаграм, че е в очакване на наследник. Баща на детето е нейният годеник – Александър Гилкс, бизнесмен, приятел на принц Хари и Меган.

А сега Гилкс сподели серия от снимки, под които написа много мил текст.

Публикацията бе по повод Деня на майката, който се празнува във Великобритания.

„Поздравявам с Деня на майката всички забележителни мами, които познавам – от моята мама до сестрите, кръстниците и приятелите. А това е бъдещата супермама и новата глава в живота ми, която предстои. Нямам търпение да срещна нашето дете, да стана свидетел на това колко прекрасна майка ще бъдеш и да завърша курса за непознатите плодове и зеленчуци“.

Под тази публикация самата Мария е коментирала с чувство за хумор: „Поспи малко“, намеквайки явно, че когато бебето се появи, няма да имат много време за сън.

Гилкс и Шарапова се срещат още от януари 2018, но обявиха официално връзката си едва през октомври същата година. Въпреки че не говори много пред медиите, 41-годишният годеник на бившата тенисистка има повече от интересен живот.

Той е учил заедно с принц Уилям, а освен това е приятел със сър Елтън Джон – толкова добър, че държа „Оскара“ му през 2020 г. Според Financial Times – платформата на Гилкс „преосмисля колекционирането на произведения на изкуството в дигиталната ера“.

Преди време Мария се виждаше с българския тенисист Григор Димитров, но явно между двамата не се получи…

Снимки: Инстаграм

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.