Екатерина Дунева се снима за своята марка

Екатерина Дунева, Мисис България 2007,  засне специална фотосесия със своята нова линия за ежедневна езда и състезания.

Зимната колекция включва елегантни сака, съчетаващи еластичност, деликатност и бричове.

Моделите се отличават с изключително изчистени силуети, естествени материи и прецизни кройки. Плътните, вятъро-устойчиви материи, доставени от Швейцария, Италия и Франция, придават аристократичност на новата колекция.

„Съзтезателният екип на ездача по време на състезание е подчинен на строг протокол по изискванията на Международната федерация по конен спорт. До състезание се допускат ездачи само с бял или бежов брич и тъмно сако. Конната езда е аристократичен спорт, в който грациозността и красотата са винаги на първо място“, споделя красавицата.

И допълва: „Ездата преди всичко ни прави щастливи. Това е спорт, който подобрява общото физическо и емоционално състояние, лекува депресията, подпомага стягането на мускулатурата, тонизира и не на последно място – гори калории.“

Знаете ли, че…

  • Само един час езда може да изгори около 360 калории – горе-долу равняващо се на калориите, които съдържа един хамбургер.
  • Ако започнете деня си с ранна езда, това ще увеличи притока на кислород в мозъка ви. Което ще намали риска от загуба на паметта, диабет и различни сърдечно-съдови болести.
  • Ездата изключително добре тренира гръбначния стълб.
  • Развива и оказва влияние върху всички бедрени мускули – стяга бедрата и ги прави по-грациозни.
  • Ефективен алтернативен метод за терапия на деца с изразени физически увреждания. Конят възпроизвежда движения и ги предава на детето, стимулирайки по уникален начин мускулите и вестибуларния апарат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *