Елица Василева се включи в уникална волейболна демонстрация

Уникална волейболна демонстрация се проведе днес в спортна зала „Левски София“. Участие в нея взе Елица Василева, капитан на женския ни национален отбор по волейбол. Включиха се и нейните съотборнички Емилия Димитрова и Жана Тодорова.

В двата отбора се включиха още състезатели от младежките ни отбори – Георги Татаров – два пъти избиран за най-добър диагонал в Европа за възрастта си (до 19 години), капитанът на юношеския отбор Владимир Гърков, Алекс Николов, както и Мерелин Николова от националния отбор за девойки.

А най-сладка на терена бе младата надежда – осемгодишната Елица, която е кръщелница на Елица Василева и дъщеря на волейболната ни легенда Тони Зетова.

Поводът за събитието бе обявяването на партньорството на Лидл България и Българската федерация по волейбол, което тази година протича под мотото „Грижим се за свежите попълнения в отбора“.

Лидл България подкрепя Българската федерация по волейбол за четвърта поредна година. Като официален спонсор на националния отбор компанията подпомага неговото развитието и популяризирането на волейбола.

Целта е към спорта да бъдат привлечени младите, които да се превърнат в следващите шампиони.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *