Ерос Рамацоти има внук: малкият Чезаре е проплакал в Швейцария

Италианският поп певец Ерос Рамацоти е станал дядо. Вчера дъщеря му, 26-годишната Аурора Рамацоти, е родила момченче, което е кръстено Чезаре.

Новината стана набързо водеща за италианските медии, сред които АНСА, „Република“, „Стампа“, „Кориере дела сера“, и дори позасенчи безпокойството относно здравето на папа Франциск.

Аурора Рамацоти е дъщеря на Ерос от първия му брак с модела, телевизионната водеща и актриса Мишел Хунцикер. Именно Мишел съобщи в социалните медии първа новината за раждането на внучето си. Към съобщението тя публикува и снимка, на която се вижда само юмручето на бебето, което докосва юмрука на баща си, партньора на Аурора Рамацоти – финансистът Гофредо Черца.

От съобщението на щастливата баба става ясно, че бебето се е родило в клиника в Соренго, в кантона Тичино в Швейцария.

Аурора Рамацоти е блогър, но участва и в музикалните проекти на баща си. Изявявала се и във филми, и като водеща на телевизионни програми.

За Ерос Рамацоти, който тази година навършва 60 години, раждането на внучето му на тази възраст е нещо нормално.

След краха на брака на Ерос и Мишел, той се събра с по-младата от него с 25 години Марика Перегринели, модел, от която има две деца – Рафаела Мария и Габрио Тулио. Бракът им завърши с развод. Мишел пък се омъжи за наследника на модната марка Трусарди – Томазо Трусарди, от когото също има две деца – Соле и Челесте. И тя се разведе.

Малко преди раждането на внучето Чезаре – Ерос Рамацоти пък се похвали в социалните мрежи с нова любима – Далила Джелсомино, родена през 1989 г. в Милано.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *