Ето ги най-щастливите дати в живота на всяка зодия за 2021-ва

Щастието е нещо твърде неуловимо, необяснимо… Някои казват, че зависи от съдбата, други – че зависи от настройката ни към живота. И все пак, според немските астролози, някои дати ще бъдат малко по-различни от други за всеки от нас, защото ще бъдат подкрепени от благосклонността на звездите.

Овен
Няма да ви се наложи да чакате дълго. Според астролозите, вашата най-щастлива дата за тази година ще бъде точно на 17 март. Ще усетите добрите вибрации в личните отношения. И нещо важно – време е да направите първата крачка към нещо, което желаете.

Телец
Най-щастливият ви ден ще се случи малко след рождения ви ден. Или точно на 23 юни. Ваш много близък човек ще ви изненада. Бъдете готови!

Близнаци
Вашият живот винаги е протичал на две нива. Вие, както никой друг, знаете от опит, че след всеки голям успех идва неминуемо и голям провал. Но пак вие сте последният човек, който ще започне да страда от този факт. Е, подгответе се – най-щастливият ви ден за тази година ще бъде 31 юли. И ще бъде свързан с работата ви, с кариерата. А след това ще последва един голям провал – в личния ви живот.

Рак
не мислете за серията от неуспехи, съсредоточете се върху голямото щастие. То ще акостира при вас на 1 ноември. Възможно е тогава да се в отпуск или почивка от работата. И е добре да планирате нещо важно, което съдбата ще подкрепи.

Лъв
Август е вашият щастлив месец. Тогава ще можете да се насладите на пълната си сила и да получите енергията от Космоса. А точната дата е 3 август. Бъдете готови за един специален ден.

Дева
Опитът ни подсказва, че след октомври Девите стават все по-мрачни и по-мрачни. Дните стават по0къси, а вие обожавате слънцето. Но през тази година всичко ще бъде наобратно. Защото точно 15 октомври ще бъде вашият най-щастлив ден.

Везни
И въпреки, че вашето щастие се дължи на баланса, понякога сте изпълнени с чувства. На 2 септември ще бъдете истински щастливи. Пуснете тото!

Скорпион
Най-щастливият ден за вас, Скорпиони, е 11 декември. Полезна и приятна дата, след един иначе неуспешен старт на този зимен месец. Очаква ви нов живот…

Стрелец
За разлика от другите зодии, вие не очаквате подаръци от Вселената. Доверявате се на интуицията си и точните сметки. Но дори за вас астролозите предричат нещо неочаквано – 21 юни.

Козирог
не се съпротивлявайте, спрете да мислите и се отпуснете. 8 май е вашият голям ден за тази година.

Водолей
Февруари е вашият месец. Целият. Възползвайте се.

Риби
Запишете си – датата 22 септември е вашата дата. Много емоции, много щастие. Готови ли сте за него?

Фотокредит: Pixabay, Unsplash

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.