ЗвездиНовинки

Ето къде Гала, Ненчо Балабанов и Геро сменят прическите

Фризьорското бижу на звездите се премести на ново място. Проливният дъжд и силният вятър не успяха да изплашат доволните клиенти, приятели и партньори на РHIBA, които уважиха основателя и собственик на салона – Десислава Гроздева.

Популярните лица, сред които Гала, Стефан, Мари-Константин, Кремена и Маги Халваджиян, Ненчо Балабанов, Геро, Маргарита Бербатова, Радина Червенова, Вера Шандел и Андре Шандел, банкерът Васил Симов, както и режисьорите Кирил Киров-Кико и Васил Стефанов, имаха честта първи да видят изключително уютното и изпипано до най-малкия детайл коафьорско бижу, намиращо се на ул.“Гурко“ 48.

Необикновеното място, в което всеки може да се преобрази и да се радва на нова визия и самочувствие, се намира в сърцето на София. И е специално дизайнерско решение, дело на стилиста Кремена Халваджиян.

„За мен е изключително голяма чест, че Кремена Халваджиян придаде такъв уникален почерк и дух на салона. Благодаря и на всички, които уважиха мен и колегите ми, и заедно дадохме прекрасно начало на новата локация на РHIBA. Вярвам, че всяко място носи своята енергия, тук всяка една дама ще получи истинско преживяване за сетивата“ – споделя Десислава Гроздева.

Създателката на PHIBA е посветила повече от 18 години на професията. Има 15-годишен професионален опит в създаването на коси за списания, реклами, музикални клипове, филми и телевизионни предавания.

В ръцете на Десислава Гроздева са се оставяли едни от най-големите холивудски продукции и звезди като Меган Фокс, Летисия Каста, Колин Фарел, Едуард Бърнс, Жералдин Чаплин, Мартин Шийн и Мила Йовович.

Екипът на PHIBA е част и от едни от най-големите телевизионни продукции като: “X factor” България, „Като две капки вода”, “Маскираният певец”, „Гласът на България” и много други.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *