Ето как да кажете „сбогом“ на първите признаци на стареене

Първи признаци на стареене, фини линии, в комбинация с увеличени пори и дори акне? Има решение. Разбира се, правилното хранене ще помогне.

Движението, повечето чиста вода и течностите като цяло. Излетите на чист въздух също. По-малко ядове, повече спокойствие с любимите хора, също. Но…

Идеалното решение за първи стъпки по посока на по-малко следи от времето е Hyaluron-Filler Свиващ порите серум.

Този страхотен продукт помага срещу първи бръчки и разширени пори. И е подходящ за всеки тип кожа, включително за склонната към акне!

Уникалната комбинация от ниско- и високомолелкулярна хиалуронова киселина, алфахидрокси киселини и антиоксиданти подпомага запълването на фините линии, свива порите и изглажда релефа на кожата, придавайки ѝ гладък и сияен вид.

Когато сме млади, бръчките не ни притесняват. Но процесите на стареене се случват, дори да не им обръщаме внимание.

Много вероятно е първите признаци да са налице и с активния си начин на живот да нямаш време да им обърнеш внимание.

Урбанизацията с всичките ѝ плюсове и минуси, стила ни живот, слънчевите лъчи ускоряват процесите на стареене на кожата.

Как изглежда тя, когато сме на 25-30? Някои фини линии са по-отчетливи поради по-малкото хиалуронова киселина, която организмът ни произвежда на тази възраст; Размерът на порите се увеличава, тъй като повишеното производство на себум ги запушва и те стават по-видими; Процесите на регенерация започват да се забавят и в резултат кожата е по-груба и ѝ липсва блясък. В същото време е твърде вероятно все още да се борим със затихващо акне и кожата ни да е сравнително мазна.

Така сме в ничия земя – струва ни се, че сме още млади за антиейдж грижа, но вече забелязваме сами някои линии, увеличените пори и грубият релеф ни карат да губим самочувствие, тъй като на кожата ни ѝ липсва присъщият блясък, и се стремим да прикрием това с декоративни средства.

Каква грижа да използваме в тази ситуация?
Серумите са втора стъпка в грижата за кожата след почистването и преди нанасянето на финалния крем. Тяхната роля е ключова, тъй като съставките им са във висока концентрация и ефектът е забележим.

Eucerin® Hyaluron-Filler Свиващ порите серум адресира трите проблема на кожата във възрастта 25 – 35 години – първи признаци на стареене, разширени пори и загуба на блясък, чрез своите активни съставки, вдъхновени от доказали ефикасността си дерматологични методи за подмладяване.

Високо- и нискомолекулярна хиалуронова киселина – защото различните по размер молекули действат на различно равнище и произвеждат различен ефект.

Високомолекулярната хиалуронова киселина действа на ниво епидермис – горния кожен слой, като го хидратира и задържа водата в него.

Нискомолекулярната хиалуронова киселина, чиято молекула е до 40 пъти по-малка от тази на високомолекулярната хиалуронова киселина, успява да проникне в дълбочина до дермата, където се съдържа 50% от хиалуроновата киселина в кожата. Там тя запълва фините линии и бръчките и стимулира собствения синтез на хиалуронова киселина.

Алфахидрокси киселини – гликолова и млечна, които най-често намират приложение в химическия пилинг за изглаждане релефа на кожата:

Гликоловата киселина във формулата се извлича от захарна тръстика и има много малък размер на молекулата; така успява да проникне в дълбочина, където премахва мъртвите клетки и изглажда текстурата на кожата;

Млечната киселина се извлича от кисело мляко и разтваря нечистотиите, подобрява хидратацията, подпомага обновяването на колагена, свива порите и поддържа киселинното pH на кожата, което е важно за нейната бариерна функция.

Антиоксиданти за защита от оксидативния стрес:

Алфагликозил рутин (AGR) – неутрализира свободните радикали и блокира ензимите, които разграждат колагена, предпазва от фотостареене;

Натриевскорбил фосфат – забавя дегенеративните процеси в кожата и подпомага собствената ѝ защита от свободните радикали.


97% от тествалите продукта в продължение на четири седмици жени на възраст между 25 и 34 години потвърждават, че усещат кожата си по-гладка.

Серумът е лек, приятен, освежаващ. Нанася се лесно и попива бързо. Оставя кожата в отлична готовност за полагане на грим. Ежедневната употреба осигурява най-добри резултати.

Подходящ е за всеки тип кожа, включително за мазна и склонна към акне кожа. Нанасяйте слънцезащитен крем, докато ползвате серума, както и седмица, след като приключите употребата му.

Една от последните иновации в антиейдж грижата от Eucerin® – Hyaluron-Filler Свиващ порите серум вече е на пазара. Предлага се в опаковка от 30 мл на препоръчителна цена 35.32 лв.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *