Любопитно

Ето какво казва любовта ви към кафето за отношенията с околните!

Еспресо. Вие сте дружелюбни, гъвкави и наистина обичате кафето. Близките ви могат да разчитат на вас, а приятелите с удоволствие ви отделят от времето си, защото се чувстват добре в компанията ви.

Двойно еспресо. Вие сте практични и трудолюбиви. Обичате да давате и да получавате от всичко по много. Затова и едно кафе никога не ви е достатъчно. Същите сте и в любовта.

Тройно еспресо. Вие сте усърдни в работата си, но това не означава, че прекарвате цялото си време в офиса. Напротив. Обичате да се забавлявате и често излизате с приятели. Обичате ретро партитата, музиката от 90-те, ретро модата.

снимка: Unsplash

Моко. Вие сте весели и креативни. Не обичате кафето, но имате нужда от него, за да се заредите с енергия за дългите дни и нощи, в които се опитвате да решите някакъв проблем или да измислите поредния си блестящ проект.

Капучино. Вие сте добри, но разсеяни. Често ви казват, че на вас не може да се разчита. Ами просто сте си такива. Мислите ви витаят в облаците, често не чувате какво ви казват хората. Но се чувствате щастливи, а това е най-важното.

Фрапучино. Вие сте весели и открити, готови за нови запознанства и приятелства. Обичате големите, шумни компании, пътешествията, предизвикателствата – във всяко едно отношение.

Американско. Вие сте спокойни, добросъвестни, винаги обмисляте добре онова, което ви предстои да направите. Верни сте на поговорката „три пъти мери, един път режи“, което ви спестява доста проблеми и грижи.

Лате. Замислени, нерешителни, трудно правите първата стъпка. Не обичате промените, но ако те все пак се случат, приемате ги с нежелание и дори със съпротива.

Айс-кафе. Вие сте напористи, праволинейни, верни на навиците си. Трудно могат да променят мнението ви за нещо, не се поддавате на внушения. Готови сте да отстоявате позициите си, дори ако се наложи да влезете в спор с шефа. Знаете си цената и вярвате, че можете да се справите с всеки проблем.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *