Дестинации & ДегустацииНовинки

Ето какво трябва да сложите в багажа за почивка без проблеми

Чакаме лятото с нетърпение. Не само, заради топлото време, уханието на цветя, свободата на движение, но и заради отпуските.

Лятото е периодът от годината на най-щурите и готини почивки. Период, в който се наслаждаваме на свободата да пътуваме, да лежим под сянката на дърветата в парка и да измисляме форми на облаците, периодът на безгрижието…

И така – вече сте планирали почивката. Но за да бъде тя наистина страхотна, имате нужда от добре приготвен куфар. В багажа ви трябва да има място за всичко важно.

Леки и свободни дрехи

Не пълнете куфара си с дрехи, които няма да облечете нито веднъж. Изберете леки материи, немачкащи се, една връхна дреха, резервни обувки и бельо, разбира се. Всичко друго можете да си набавите и по път. Една плажна кърпа, шапка и чадър също трябва да поберете в багажа си.

Продукти за слънцезащита и хидратация

През лятото продуктите за слънцезащита и репелентите са задължителна част от багажа. Сложете още хидратиращ лосион или спрей. Една бутилка за вода, за многократна употреба, както и чаша за кафе също са добра идея. И още нещо важно – най-необходимите лекарства – за главоболие, стомашни проблеми.

Малки джаджи за големи забавления

Ако обичате да пътувате в компанията на своите малки и полезни джаджи, добавете ги в багажа си. Става въпрос за смартфона, лаптопа, фотоапарата или дори дрон. С тях можете да правите страхотни снимки и видеа, както и да опишете пътуването си. Забавлявайте се.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *