ЛюбопитноНовинкиХороскоп

Ето кои са най-късметлийските дни през юни за всяка зодия

Лято, слънце и добро настроение са първите асоциации, които изникват в съзнанието ни, когато си помислим за юни. А според астролозите, всяка зодия ще получи голяма доза късмет в точно определен ден. Ето кои са те, пише Sensa.

Овен – 6 юни

В началото на месеца ви очаква нова възможност за успех и израстване в работата. Пълнолунието ще ви насърчи да излезете от зоната си на комфорт и да изоставите старите модели на мислене. Ако сте достатъчно смели да поемете по нов път, Вселената ще ви възнагради щедро.

Телец – 11 юни

Когато ретроградният Плутон се върне в знака на Козирога, това ще бъде вашият шанс да погледнете на живота си по нов начин. Това ще ви позволи да разберете каква трябва да бъде следващата ви стъпка.

Близнаци – 18 юни

Понякога забравяте колко сте специални. Движението на ретроградния Сатурн в Риби ще ви помогне да осъзнаете своята вътрешна сила. Ще си спомните каква е вашата мисия и колко е важно да следвате зова на душата си.

Рак – 18 юни

Транзитът на Сатурн в Риби ще ви помогне да откриете вътрешната си сила. Това важи особено за областта на взаимоотношенията, защото ще придобиете голяма увереност и смелост да поставяте ясни граници и да се борите за своето благополучие.

Лъв – 30 юни

Ретроградният Нептун ще ви накара да търсите истината. Понякога не знаете какво точно искате и в каква посока вървите, но сега е моментът да стъпите на правилното място, да откриете своите ценности и да осъзнаете кой сте всъщност.

Дева – 19 юни

Когато Юпитер в Телец се изравни със Сатурн в Риби, това ще бъде уникална възможност за вас да отворите нова глава в живота си. Ще имате възможност за растеж и прогрес, но само, ако се доверите на себе си и следвате собствената си интуиция.

Везни – 11 юни

Понякога ви е трудно да изразите чувствата си, защото се страхувате да не нараните някого. Меркурий в Близнаци ще ви помогне да говорите на глас за това, което мислите и чувствате. Това ще доведе до положителни промени в отношенията ви.

Скорпион – 12 юни

Когато Юнона, астероидът на договорите, се премести в знака Рак, това ще ви донесе уникална възможност: може да получите предложение за нова работа или повишение, или да се ангажирате в личен план.

Стрелец – 6 юни

Венера преминава в страстен Лъв, което ви позволява да намерите онова, което кара душата ви да гори и да се съсредоточите още повече върху страстта си. Не се страхувайте да се отдадете изцяло на мечтите си, дори това да означава огромна промяна.

Козирог – 21 юни

Понякога сте толкова заети с всичките си задължения, че забравяте за себе си. Когато астероидът Церера се премести във Везни, това ще ви насърчи да поставите себе си на първо място.

Водолей – 21 юни

Ще усетите влиянието на Церера и в знака Везни, но ще го забележите най-вече в областта на взаимоотношенията. Сега е моментът да се съсредоточите върху отношенията, които означават най-много за вас, и да откриете начини да ги поддържате в добро здраве в бъдеще.

Риби – 5 юни

Пълнолунието в Стрелец ще ви насърчи да освободите място за растеж и да започнете по-сериозно да преследвате мечтите си. Приемете новите възможности, които ви се предлагат, и осъзнайте, че заслужавате всичко, което ще влезе в живота ви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *