Красота

Ето тайната на Джорджина Родригес за млада кожа

Джорджина Родригес, половинката на Кристиано Роналдо, сподели в Инстаграм тайната на младежката си кожа. Става въпрос за LED маска за LED светлинна терапия – едно от най-популярните лечения в момента.

Това чудо на технологиите разполага с 8 LED светлини (включително NIR светлина), което позволява високо персонализирано лечение. Всяка светлина се използва за справяне с различен проблем: най-често срещаната червена LED светлина служи за минимизиране на признаците на стареене и стимулиране на производството на колаген и еластин за стегната кожа. Междувременно синята светлина, тази, която Джорджина използва, обикновено служи за минимизиране на несъвършенствата и намаляване на подуването.

Несъмнено обаче един от най-отличителните аспекти на тази маска е нейният дизайн, колкото футуристичен, толкова и практичен.

Изработен със специален силикон FlexiFit, той безпроблемно се адаптира към лицето, покривайки равномерно всяка част със своите 600 точки светлина. Лек и безжичен, той ви позволява да се движите с пълна свобода, да продължите с рутината си, докато носите маската. И да я вземете, където пожелаете, точно както показва Джорджина.

Терапията е с продължителност между 5-15 минути и се препоръчва да се използва между 3 и 5 дни в седмицата, в зависимост от индивидуалните нужди и налично време.

Първите видими резултати се забелязват още след 2 седмици употреба.

Маската FAQ 202 против стареене на кожата направи революция в света на технологиите за красота, но също така и в процедурите за грижа за кожата на редица знаменитости, които не можаха да устоят на предимствата ѝ.

Първо видяхме моделът Мар Флорес и актрисата Бланка Суарес да я носят в колата си, по-късно – испанският модел и актьор Джон Кортахарена, а наскоро инфлуенсърът Алис Кампело „плашеше“ децата си с нея. Това, което всички те имат общо, очевидно е ангажиментът към най-новите технологии за постигане на безупречна кожа.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *