Красота

Ето я! Ултралека и природосъобразна слънцезащитна грижа

Лятото наближава. Въпреки дъждовните, смръчкотени дни, слънцето съвсем скоро ще озари дните ни и ще ни замирише на море. Въпреки самоизолацията и проблемите, много от нас вече чертаят планове за отпуската.

Всички знаем, че слънцето обаче е не само полезно и приятно, но и опасно. И че се нуждаем от сериозна и надеждна защита.

Разбира се, кожата ни има нужда от слънцезащита не само на морето, но и в планината, и в града.

През този сезон Eucerin ни предлага ултралек слънцезащитен гел-крем за всички типове кожа. Той предоставя незабавно сухо усещане на кожата, без лепкави и мазни остатъци, без полепване на пясък след употреба и с допълнително подсилена устойчивост на вода и потене.

Същевременно, благодарение на Advanced Spectral Technology, Eucerin® Sun Oil Control Слънцезащитен гел-крем за тяло DRY TOUCH е безкомпромисен в защитата на вашата кожа от вредното въздействие на слънчевите лъчи. Българските почитатели на марката вече могат да се снабдят с него от аптеките в страната.

Според проучване на Eucerin, хората най-често се отказват да ползват слънцезащита, поради това че някои продукти често са твърде гъсти, нанасят се трудно, попиват бавно, оставят неприятни остатъци и след нанасянето им кожата се усеща лепкава.

Това означава, че ефикасността на слънцезащитата е безсмислена, ако формулата отблъсква хората и те просто не я ползват.

Новият Eucerin® Sun Oil Control Слънцезащитен гел-крем за тяло DRY TOUCH е повече от слънцезащитен продукт: той се нанася лесно, попива бързо, без лепкави и мазни остатъци; чрез комбинация от масла и матиращи пигменти, иновативната Oil Control технология предоставя незабавно сухо усещане на кожата; благодарение на анти-пясък свойствата на продукта, пясъкът не полепва по кожата след нанасяне на гел-крема;

Така леката формула превръща честото ползване на гел-крема в удоволствие. А с това си осигурявате ненадмината слънчева защита за Вашата кожа, защото Eucerin Sun Oil Control Слънцезащитен гел-крем за тяло DRY TOUCH идва с доказано ефективната Advanced Spectral Technology от Eucerin®. Чрез комбинация от широколентови и фотостабилни UVA и UVB филтри гел-кремът предлага слънцезащита на ниво, по-високо от минималните изисквания на Европейския съюз. Съдържа също антиоксиданта ликохалкон А за неутрализиране на свободните радикали, които UV лъчите и високоенергийната видима светлина (HEVIS) предизвикват, и глицеритинова киселина, чиято роля е да подпомага собствените механизми за възстановяване на ДНК на кожата.

Eucerin Sun Oil Control Слънцезащитен гел-крем за тяло DRY TOUCH може да си използва при всички типове кожа и има клинично и дерматологично доказана отлична поносимост дори при чувствителна, мазна и склонна към акне кожа.

Продуктът е подходящ и за деца над 3 години, като Eucerin съветва да използвате специалната слънцезащитна серия за деца Eucerin® Kids (за деца над 3 месеца) и да се стремите да избягвате да излагате децата на слънце.

Новият Eucerin Sun Oil Control Слънцезащитен гел-крем за тяло DRY TOUCH е и природосъобразен.

Избирайки новия Eucerin Sun Oil Control Слънцезащитен гел-крем за тяло DRY TOUCH, Вие допринасяте за опазването на околната среда, защото продуктът е съобразен със законопроекта за опазване на хавайския бариерен риф. Това означава, че не съдържа примеси на октиноксат и оксибензон – UV филтрите, които се считат за вредни за крехката екосистема на кораловите рифове.

Ако слънцезащитните продукти с технология DRY TOUCH от Eucerin Ви допадат, препоръчваме да опитате и:

Eucerin® Слънцезащитен гел-крем за лице за мазна кожа: за да запазите кожата на лицето си матирана и след нанасяне на слънцезащитен крем; не оставя мазни следи и матира кожата с ефект против блясък за до 8 часа; специално разработен за мазна и акнеична кожа; съобразен със законопроекта за хавайския бариерен риф;

Eucerin® Прозрачен спрей Sensitive Protect Dry Touch SPF 50+: аерозол за лесно нанасяне върху кожата; за да защитите труднодостъпните зони на вашето тяло; съобразен е със законопроекта за хавайския бариерен риф.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *