Ева Лонгория за семейния си живот: Всяка вечер вечеряме заедно и пием по чаша вино!

Ева Лонгория се радва на щастлив семеен живот и с удоволствие споделя своята тайна. А тя е, че Ева отделя достатъчно време на сина и съпруга си, когато са заедно у дома.

В интервю за Entertainment Tonight 47-годишната звезда от „Отчаяни съпруги“ сподели, че двамата с Бастон се стараят да имат истински контакт помежду си.

„Всяка вечер вечеряме заедно и пием по чаша вино“, казва Ева.

„Освен това през деня сме толкова заети, че вечер имаме толкова много неща за обсъждане, че всъщност обичаме да се откъсваме от мрежата и да си говорим в края на всяка вечер.“

Въпреки че двамата се стараят да стоят далеч от новите технологии, актрисата признава, че има толкова много работни ангажименти, че постоянно пише имейли, съобщения и си говори с хора от обкръжението си.

„Управлявам около шест бизнеса и затова или пиша имейли, или изпращам текстови съобщения, или комуникирам, но го изключвам вкъщи“.

Ева и съпругът й си казаха „да“ през 2017 г. и се радват на един син – Сантяго. Бастон обаче има три деца от предишен брак.

Лонгория признава, че ограничения има и за тригодишния Сантяго.

„Правилото е никакви екрани под двегодишна възраст“, каза тя. В момента Сантяго се радва на „игри за учене като рисуване на числа и изписване на букви“.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.