ЗвездиНовинки

Фики Стораро със скромно парти за рождения ден и нова песен

Два дни преди рождения си ден Фики направи подарък и на себе си, и на всички свои почитатели – нов самостоятелен проект.

Песента е кавър на балада на отишлия си рано от този свят гръцки изпълнител Пантелис Пантелидис.

Въздействащият текст пък е дело на Мариета Ангелова.

Видеото излезе в понеделник вечер и за няколко часа събра над 200 000 гледания в YouTube.

По същото време Фики имаше и още една нелека задача – да влезе в образа на удостоената с ордена на Британската империя певица, изпълнила няколко от песните към филми за Джеймс Бонд – Шърли Беси, в „Като две капки вода“.

След представянето му на сцената Хилда Казасян каза: „Това, което гледах, беше като в хубав английски филм. Вибратото ти много се доближаваше до нейното, но по-важното е, че ти успя да пресъздадеш този образ без да стане гротескно, а това може да го направи само добър актьор. Сега си давам сметка, че освен добър певец, ти си и добър актьор“.

Геро, в качеството си не на водещ, а на професионален актьор, също потвърди, че Фики „не мина границата, беше перфектно“, а Фънки в негов стил добави: „Пя със суинг, а за самия актинг – нямам думи, мен“.

Освен високо оценен от журито, Стораро за пореден път получи максимален брой точки от публиката.

„Всяка добра дума за мен е важна, стопля ми сърцето и ме мотивира да продължавам напред и да давам най-доброто от себе си“. Благодаря на уважаемата публика за всеки изпратен СМС, за всеки коментар и всяко съобщение! Правите ме истински щастлив, това е най-хубавият подарък за един изпълнител“, признателен е той.

За рождения си ден утре Фики не е планирал голямо парти. По-скоро мисли да почерпи най-близките си хора вкъщи или в семейната сладкарница.

Фотограф: Нели Курдева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *