КиноМузика

Филм разказва за концерта на Графа на националния стадион

„Мечтите се сбъдват“ е кинопродукция, която проследява подготовката на най-големия концерт в историята на българската поп музика и неговата реализация пред публика.

В първата част зрителят ще стане свидетел на ексклузивния и личен поглед на режисьора Свилен Славов зад кулисите на мащабното събитие. Филмът оборва стереотипите и митовете за това какво значи да бъдеш артист и да твориш в България и разкрива една друга, фина и невиждана досега страна на артиста Владимир Ампов.

Последната седмица преди спектакъла на Графа на стадион “Васил Левски” е запечатана в кадри, които показват всички трепети, вълнения, кризисни ситуации, смях и сълзи, част от подготовката.

До болка откровен, филмът разказва какво точно влиза в направата на събитие от подобен мащаб и сваля всички завеси, за да поднесе една докосваща и истинска история за изпълнените с вълнение последни часове преди излизането на огромната сцена.

Освен цялата доза приключения, през които преминават замесените, най-близките хора на изпълнителя предоставят неподправени интервюта, разкриващи какво коства подобно премеждие и в личен план.

“Мечтите се сбъдват” отваря разговор за “цената” която артистите плащат, за да могат да творят в нашата страна.

Във втората част на филма ще видите шоуто, заснето с над 20 камери от екипа на режисьора Вито Бонев. Продуцентът на филма “Монте Мюзик” е селектирал за концертната част четиринадесет от най-големите хитове на Влади Ампов, на които кинопубликата ще се наслади на голям екран и с перфектен съраунд звук.

“Изключително съм благодарен, че животът ме срещна с толкова талантливи и добри хора, с които вървим в една посока и заедно сбъдваме мечти!”, коментира Графа.

Премиера: Дом на киното, 22 февруари, 20 часа, в рамките на фестивала “Masters of Art”.
В кината в цялата страна продукцията ще се разпространява от 15 март.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *