Галена: „Галин вече поиска да си имаме и момиченце“

Фолкпевицата Галена призна в интервю за списание LOVE style, че любимият й Галин иска трето дете. Щастливите родители се сдобиха с втори син – Александър, през февруари тази година. „Галин започна да си прави устата и за още едно дете, като вече обеща да бъде момиченце. На този етап не съм готова. Деца лесно се правят, но те се нуждаят от грижа и внимание. Затова – всяко нещо с времето си. Синът ни Стефчо казва, че иска още две близначета – момченца. В първите няколко дни той изпитваше ревност и сега си го признава. Още като бях в родилното, дойде и каза: „Повече бебета – не!”. Тези дни ми се извини и каза, че не е бил прав”, казва пред LOVE style Галена. Тя влезе много бързо във форма след раждането, като 20 дни след секциото започнала да тренира и в продължение на три месеца всеки божи ден ходела във фитнес залата.

Не е спазвала строги диети, просто изключила въглехидратите от менюто си.

На самото раждане Галин не бил до нея в родилната зала, но стоял отвън заедно с нейната майка. „След  40 минути успях да си гушна детето и беше уникално. Със Стефан това не ми се случи, тъй като той 20 дни беше в кувьоз. Александър е малко по-непослушен от брат си Стефан и още от бебе проявява характер”, споделя изпълнителката.

С любимия й обаче не смятат да вдигат сватба и да правят сеир на хората.

Певицата коментира и появилите се слухове в пресата, че се е скарала с Преслава, защото тя казала на половинката й Галин за нейни интимни отношения с Фики. „Отношенията ми с Фики са единствено професионални. Наскоро снимахме клип на нашата балада и за първи път сега той ми сподели неща за своя личен живот. Покани ме и за кума на сватбата си и аз приех. Смятате ли, че ако съм имала нещо с Фики, той ще го направи и Галин ще приеме?! Тези писания са абсурдни”, категорична е Галена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.