ЗвездиЛично

Галя: Дайте ми любов и нищо друго не искам! (видео)

Галя Курдова, която повечето от нас знаят като Галя от дует „Каризма“, е един от участниците в тв шоуто „Като две капки вода“. Едва кацнала със самолета от Лондон певицата се присъедини към екипа на предаването, за да разкаже за предизвикателствата, които й предстоят.

Имаш ли притеснения?

– Не. Защото на Маги (бел. на ред. Магърдич Халваджиян) му имам пълно доверие. Той е един от стълбовете на нашия шоубизнес. Да не забравяме, че преди всичко той е режисьор и има подход към артистите. Като предизвикателство, все още не знам, зависи какво ще ми се падне – дали ще трябва да бъда Милко Калайджиев или Фреди Меркюри. Мадона е страхотна идея!

Мислиш ли, че се влиза лесно „в обувките“ на друг изпълнител?

– Не, в никакъв случай. И между другото, когато говорим за големи артисти, колкото повече обичаш един артист и му се възхищаваш, толкова повече те е страх. Никога не ме е било страх да изляза на сцена. Излизам и правя нещата. Но, когато изпълняваш нещо на друг, започваш да си задаваш въпроси. Как трябва да го направиш, дали няма да бъде смешно, хумористично ли трябва да бъде или едно към едно. Cool или да е по-различно.

Ти си позитивен човек – готова ли си да приемеш негативните коментари?

– Не се плаша от негативи, защото не ме впечатляват. През последните 8-9 години не чета какво пишат за мен. Радвам се на публиката.

Какво те прави щастлива?

– Любовта.

Влюбена ли си?

– Любовта във всичките й форми. Любовта не е задължително да ти дава само един човек. Любовта от публиката, енергията, която идва от публиката, когато си на сцена, може да се сравни единствено с момента, в който си прясно влюбен, окрилен и летиш!

Каква е твоята мантра за усмихнат и щастлив ден?

– Дай ми любов и нищо друго не искам!

снимки: lovestylemag

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *