Георги Сандев – българинът, който прави звездите в Кан да изглеждат неотразими

Георги Сандев, който от години живее в Ню Йорк, е получил отново покана да се грижи за грима на звездите по време на фестивала в Кан.

Клиенти на Сандев са били Мадона, Адриана Лима, Кейт Мос, Джиджи Хадид, Кандис Суанепул, Роузи Хънтингтън-Уайтли, както и актрисите Нина Добрев, Приянка Чопра, Софи Търнър и Ан Хатауей.

„Много се вълнувам, че съм част от филмовия фестивал в Кан за първи път от старта на пандемията. Това винаги е бил най-любимият ми фестивал. Заради невероятните събития край червения килим, страхотните партита, красивите и артистични хора и чарът на Френската Ривиера“,

написа в социалните мрежи той.

Гримьорът бе част от фестивала за първи път през 2012 г. Тогава на четките му се доверява супермоделът с полски корени Аня Рубик.

„Длъжник съм на Аня за много разходки по червения килим“.

Кан е домакин на фестивала за 74-и пореден път.

Общо над 80 продукции (над 120 с включените в паралелните секции) ще бъдат показани до финалната вечер. Тогава ще бъде прожектирана шпионската комедия „Агент 117: От Африка с любов“ от поредица с Жан Дюжарден в главната роля, която пародира филмите за Джеймс Бонд, Фантомас и Розовата пантера.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *