ЗвездиНовинки

Геро и Зуека ще бъдат водещи на „Маскираният певец“

Майсторът на комедията – Герасим Георгиев-Геро, ще си партнира с Васил Василев-Зуека на сцената на забавното шоу.

Да бъда жури в миналия сезон беше забавна, но и трудна задача. Да съм водещ е интересно предизвикателство и съм сигурен, че отново ще бъде забавно и особено приятно в компанията на Зуека“, споделя актьорът.

По-висок водещ и по-високи очаквания. Нямам търпение да започваме!“, разкрива Васил Василев-Зуека с усмивка за новия си екранен партньор в „Маскираният певец“.

 

Миналата година Зуека радваше публиката в студиото и зрителите на шоуто пред екраните заедно с Димитър Рачков, чийто нови бъдещи творчески планове с NOVA ще станат явни скоро.

Водещите Геро и Зуека ще застанат рамо до рамо на сцената на „Маскираният певец“ за първи път на 12 септември (събота) в 20.00 ч., когато с грандиозен спектакъл ще стартира вторият сезон на музикалното шоу по NOVA.

Нови водещи, нов звезден панел и 14 маски ще създават и разискват загадки с много музика, настроение, блясък и впечатляващи костюми. Изпълненията на маските ще бъдат коментирани от новите представители на панела в лицето на Алекс Раева, AZIS и Владо Пенев, към които всяка седмица ще се присъединява и гост-панелист.

Не пропускайте старта на „Маскираният певец“ на 12 септември от 20:00 ч. по NOVA.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *