Дестинации & ДегустацииДобра форма

Глътка здраве с Енджи Касабие и Рабих ел Зейн

Представете си едно различно място, място, което е пълна противоположност на това, което ви заобикаля всеки ден. Място, което ви дава щастие, здраве и има сила, която да промени живота ви.
Проектът „Глътка здраве” с д-р Енджи Касабие и Рабих ел Зейн ще обедини от 7-9 август почитателите на здравословния начин на живот и лайфстайл. Гостоприемни  домакини са Фабрика за храна и танци.
“Имаме голямото желание да ви разкажем за силата на чистия въздух, вода, слънце за нашето песто от коприва и семена, приложимо от закуската до вечерята за профилактика на носа с мед или масло”, разказват с гордост Руслан  Радков и Галя, собствениците на  Фабрика за храна и танци.
В новия проект “Глътка здраве” д-р Енджи Касабие и Рабих ел Зейн – “Мистър Ливан”, ще обърнат внимание на най-малките посетители – децата. 
Как да се хранят здравословно, какво е полезно да се хапва,  да пием ли повече вода?  Полезни съвети и практични занятия сред природата. “Когато пред нас застане възрастен, ние виждаме детето в него. Припомняме му за света, който е забравил и начина по който да се върне към него“.
От 7-9 август децата ще се насладят заедно със звездния диетолог д-р Енджи Касабие на истинска детска кухня за приготвяне на сушени плодове (при лошо време).
По време на здравословното събитие “Глътка здраве” с д-р Енджи Касабие  гостите ще се потопят  в атрактивен сух басейн с 300 000 топки, вечерно пяна парти.
В сезона на светулките  тук може да се ходи на лов (за светулки).
Децата ще приготвят сурови бонбони; Ще има шоколадова работилница.
Децата ще приготвят суши и сладолед.

В специалния уъркшоп „Кожарско ателие” деца и родители могат да си изработят собственоръчно малки аксесоари от естествена кожа.

Готови ли сте да изобретявате и преоткривате света?

По време на здравословното събитие д-р Енджи Касабие ще представи и своята първа линия продукти за здраве и красота, информират от PRofile International. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *