Графа, Любо и Орлин отново заедно в “Приятели завинаги”

Графа, Любо Киров и Орлин Павлов представят новия си проект “Приятели завинаги”. Тримата обичани изпълнители се завръщат с обща песен 8 години след “Заедно”, която влезе в учебниците по музика.

Песента е подарък за УНИЦЕФ по повод 30-годишнината от приемането на Конвенцията за правата на детето.

Те обсъждат идеята за нов общ сингъл дълго време. Но 2019-а е годината, в която видеото вече e факт. Навършват се 30 години от приемането на Конвенцията за правата на детето.

Графа, Любо и Орлин винаги са заставали зад обществени и социални каузи. И с радост подаряват “Приятели завинаги” на УНИЦЕФ.

Графа, който е автор на музиката и аранжимента, от години е посланник на добра воля на УНИЦЕФ в България. Текстът на песента написва съвместно с Любо.

„Този проект се роди наистина от голямо приятелство. През годините се доказахме не само в музиката, но и в най-важните човешки моменти помежду си, което за мен е по-важния успех“, казва Любо.

“Добрите приятели са като добрата музика, остават завинаги в сърцата”, казва Орлин Павлов.

Видеото е на Люси Иларионов. Той ни разказва история за трима приятели ученици, преплетена с комични ситуации и препятствия, през които Графа, Любо и Орлин трябва да преминат, за да стигнат на време за общия си концерт. През цялото време режисьорът ни показва красиви кадри от чудни кътчета в България.

“Приятели завинаги” поставя началото на новата година за тримата изпълнители. Графа съвсем скоро ще е в ефир като треньор в най-гледаното музикално риалити в ефира. Любо ще изнесе голям концерт на 28 февруари в зала 1 на НДК. А Орлин, след като представи с концерт първия си самостоятелен албум в края на 2018-а, планира национално турне през 2019-а, което ще съчетава с радостните моменти с новородената му дъщеричка Елизабет.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.