Гримове от бъдещето ни връщат блясъка на 80-е

Гримове от бъдещето ни връщат назад в диско епохата. Те обаче са по-удобни за нанасяне, по-дълготрайни и по-ярки.

Актуалните тенденции са за повече блясък, драматичен поглед и скули, декорирани със светоотразяващи частици, носталгично вдъхновени от естетиката преди 40 години.

Гримът на бъдещето отразява стремежа към по-здравословен начин на живот и в модерните продукти за сезона присъстват все повече естествени съставки. Те навлизат уверено не само в грижата за лице и тяло, но и при шампоаните, и грима.

Това показват данните от третото издание на лайфстайл обзора на dm „Тенденции и иновации“ за сезон есен/зима 2019.

През зимния сезон дамите гримьорите предлагат да заложим на неустоим поглед, постигнат с драматичен „котешки“ грим или бунтарски макиаж от 80-е. Той се постига лесно с металически и силно блестящи палитри от сенки.

Плътни вежди вече се постигат с гел, а впечатляващи мигли – с подхранваща спирала

Тази година на мода са ярките и закачливи цветове на косата. Иновациите в козметиката позволяват смяна на цвета на всеки 10 дни, което се постига с оцветяващи шампоани и спрейове с краткотрайно действие. За здрава коса се препоръчва употребата на специални олиа с екстракт от бадемово и арганово масло.

Според експертите на dm 2019-а ще бъде доминирана от матовите червила. Топ продуктите са лесни и удобни за нанасяне и с дълготраен ефект.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.