Хари и Меган минаха през Лондон на път за Холандия. Как е кралицата?

Хари и Меган изненадващо са били в Лондон. Това съобщи The Sun.

Новината бе потвърдена по-късно и от говорител на кралицата.

И въпреки че посещението им в Обединеното кралство не е крайна дестинация, а междинна спирка, то събуди доста въпроси. Някои от които доста притеснителни.

И първият от тях е как е кралицата. Какво е здравословното й състояние. И дали влошаването на Нейно Величество не е една от причините двойката да се озове така бързо в родината на принца за тази тайна визита.

През последните месеци Елизабет Втора определено не е в добра форма. Тя се оттегли от голяма част от ангажиментите си, привика близо до себе си Кейт, Уилям и децата, дори не разхожда любимите си кучета.

Двамата посещават Лондон след една сериозна вълна от негативни реакции, заради отсъствието на принца от панихидата в памет на дядо му – принц Филип.

Според изданието, Хари и Меган са се видели и с принц Чарлз.

От двореца са отказали коментар.

След Лондон, двойката отпътува за Европа, за да вземе участие в спортното събитие, основано от Хари. Събитието е посветено на военни ветерани с увреждания и ще се проведе в Хага.

Именно то бе повод кралското семейство на Нидерландия да излезе с информацията, че Хари и Меган няма да бъдат посрещнати като кралски особи и ще бъде добре да си наемат хотел…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.